Dažniausiai pusryčiams visi renkasi patiekalus iš kiaušinių. Šiandien mes su jumis pasidalinsime skanaus omleto receptu. Būtinai išbandykite!
Ingredientai:
- Baklažanas;
- Pomidoras;
- Česnakas;
- Keturi maži kiaušiniai;
- Sūris;
- Augalinis aliejus;
- Druska.
Gaminimas:
Baklažaną supjaustykite plonais griežinėliais ir perkelkite į lėkštę. Pomidorą perpjaukite per pusę, o tada supjaustykite puslankiais. Patepkite keptuvę augaliniu aliejumi. Įdėkite baklažanus į keptuvę, uždenkite keptuvę dangčiu ir kepkite iki auksinės rudos spalvos, tada apverskite baklažanus, vėl uždėkite dangtį ir dar pakepinkite.
Baklažanų griežinėlius užliekite plaktais kiaušiniais, uždenkite ir lengvai pakepinkite. Kai tik kiaušiniai kiek apkeps iš apačios, apverskite gautą kiaušinių-baklažanų omletą. Ant viršaus uždėkite smulkintą pomidorą ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Uždenkite keptuvę dangčiu ir kepkite porą minučių. Jei norite, apkeptą omletą susukite arba patiekite taip, kaip jums patinka. Skanaus!