Rudens simfonija jūsų skonio receptoriams.
Šis obuolių pyragas su vaniliniu kremu pagal „YouTube“ kanalo receptą yra toks minkštas, kad tiesiog ištirpsta ant liežuvio. Fantastiško skonio, greitai ir lengvai paruošiamas skanėstas!
Privalote jį išbandyti!
Jums reikės:
- 1 didesnio obuolio
Pudingo kremui:
- 1 kiaušinio
- 200 ml pieno
- 1 pakelio vanilinio pudingo
- 50 g cukraus
Tešlai:
- 2 kiaušinių
- 100 g cukraus
- 100 ml pieno
- 20 ml aliejaus
- 200 g miltų
- 1/2 pakelio kepimo miltelių (1 šaukštelio)
Gaminimo eiga:
Pirmiausia išvirkite pudingo kremą.
Sumaišykite visus ingredientus, sudėkite į puodą, gerai išmaišykite ir virkite, kol sutirštės.
Tada supilkite jį į konditerinį maišelį ir leiskite atvėsti.
Tuo tarpu paruoškite tešlą.
Į dubenį įmuškite kiaušinius ir suplakite plaktuvu.
Įmaišykite cukrų, tada pieną, po to – aliejų.
Tada palaipsniui suberkite miltus ir kepimo miltelius.
Nuplaukite obuolį, išimkite šerdį, supjaustykite mažesniais gabalėliais ir sudėkite į tešlą.
Naudokite 22 x 30 cm kepimo skardą.
Išklokite ją kepimo popieriumi ir tolygiai sluoksniuokite tešlą.
Tada nukirpkite konditerinio maišelio galiuką ir iš kremo ant pyrago viršaus suformuokite tinklelį.
Kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes.
Leiskite jam šiek tiek atvėsti ir tada pabarstykite cukraus pudra.
Supjaustykite griežinėliais ir patiekite.
Linkime gero skonio!
Vaizdo įrašo medžiaga: