Pats lengviausias receptas!
Sudedamosios dalys:
- Kiaušiniai – 3 vnt.
- Cukrus – 100 g
- Vanilinis cukrus – 10 g
- Miltai – 100 g
- Kepimo milteliai – 5 g
- Obuoliai – 3-4 vnt.
Paruošimo būdas:
Nuluptus obuolius supjaustykite skiltelėmis ir vienu sluoksniu sudėkite į kepimo popieriumi išklotą ir sviestu pateptą formą.
Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų išplakite iki purios masės.
Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius, ir trimis etapais įmaišykite į kiaušinių ir cukraus mišinį.
Švelniai išmaišykite mentele.
Tešlą paskirstykite ant obuolių.
Kepkite 170°C temperatūroje 30-35 minutes, kol viršus taps traškus.
Atvėsinkite skardoje ir perkelkite ant grotelių obuolių sluoksniu į viršų.
Supjaustykite pyragą porcijomis ir patiekite ant stalo.
Gero apetito!