Greitas receptas. Galite pasimėgauti sultingais pyragaičiais pusryčiams arba nustebinkite savo artimuosius ar draugus su naminėmis, skaniomis bandelėmis!
Paruošėme jums receptą: Bandelės be mielių ir ilgos procedūros.
Taigi, mes siūlome kepti neįprastas bandeles , kur nereikia paslėpti produktą viduryje: obuolių kubeliai tiesiog maišomi kartu su tešla. Pasirodo, neįtikėtinai skanus desertas!
Sudėtis:
Obuolys – 4 vnt.
Kviečių miltai – 500 g
Cukrus – 120 g
Kiaušinis – 4 vnt.
Sviestas – 200 g
Vanilinas – 1 vnt.
Kepimo milteliai – 1 vnt.
Virimas:
1- Suplakite kiaušinius, tada pridėkite ištirpintą sviestą. Sumaišykite cukrų ir vanilinį cukrų.
2- Mažomis porcijomis įpilkite miltų, sumaišytų su kepimo milteliais. Tada pridėkite supjaustytus obuolius į tešlą.
Uždenkite kepimo skardą su kepimo popieriumi , su šaukštu paskirstykite tešlą, palikdami apie 5 cm tarp produktų.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių, siųskite bandeles kepti 10–15 minučių.
Sveikiname, skanios bandelės yra ant jūsų stalo ir laukia kol jas kažkas suvalgys. Tokias bandeles galima kepti su slyvomis, abrikosais, džiovintais vaisiais – eksperimentuokite ir nepamirškite pasidalinti rezultatais su kitais skaitytojais komentaruose!