Jums reikės:
Kondensuoto pieno skonio sausainių 300 g
varškės 300 g
cukraus 120 g
grietinės 100 g
vandens 100 g
sviesto 80 g
želatinos 20 g
bananų 3-4 vnt.
Šokolado dekoravimui
Gaminimas:
Sausainius sutrinkite trintuvu iki smulkių trupinių. Mikrobangų krosnelėje ištirpinkite sviestą. Sumaišykite sviestą ir sausainius.
Kepimo indą nuimamais kraštais įtieskite kepimo popieriumi. Gautą masę supilkite į formą, sutrinkite ir atšaldykite.
Želatiną užpilkite šaltu vandeniu ir palikite išbrinkti. Bananus supjaustykite gabalėliais. Dubenyje sumaišykite varškę, grietinę, cukrų ir bananus.
Plakite iki vientisos masės. Išbrinkusią želatiną pakaitinkite ant vidutinės ugnies, kol ištirps. Želatiną sumaišykite su varške.
Gautą masę supilkite ant sausainių sluoksnio, tolygiai paskirstykite ir atšaldykite, kol sukietės. Paruoštą pyragą galite papuošti banano griežinėliais ir šokoladu.