Labai skanus ir sotus maistas!
Ingredientai:
- Balti kopūstai – 0,5 kopūsto,
- Rūkyta dešra – 300 g,
- Morkos – 2 vnt.
- Svogūnai – 2 galvos,
- Pomidorų pasta – 2 šaukštai,
- Česnakas – 1 skiltelė,
- Druska, pipirai – pagal skonį.
Maisto gaminimas:
- Labai smulkiai susmulkinkite kopūstą.
- Suberkite smulkintą kopūstą į keptuvę su trupučiu aliejaus. Uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 20 minučių.
- Kartas nuo karto pamaišykite kopūstus, kad jie neprisviltų…
- Tada į kopūstus suberkite tarkuotas morkas ir smulkiai supjaustytus svogūnus.
- Druskos ir pipirų įberkite pagal skonį ir gerai išmaišykite.
- Uždenkite ir troškinkite 10 minučių.
- Sudėkite pomidorų pastą ir riekelėmis supjaustytą dešrą. Vėl uždenkite keptuvę dangčiu ir dar troškinkite apie 5–7 minutes.
Gero apetito!