Subtilu ir beprotiškai skanu! Šis desertas jums labai patiks, o geriausia tai, kad jo nereikia kepti, tad sutaupysite laiko!
Ingredientai:
- sausainiai – 200 g
- didelės citrinos – 2 vnt.
- kondensuotas pienas – 200 ml
- grietinėlė 30% – 200 ml.
Gaminimas:
Sausainius susmulkinkite į mažus trupinius. Į stiklinę įdėkite du šaukštus sausainių. Paruoškite kremą: išplakite grietinėlę, tada supilkite kondensuotą pieną ir vėl išplakite. Citrinas perpjaukite per pusę ir iš jų išspauskite sultis. Sutarkuokite žievelę.
Į kondensuotą pieną ir grietinėlę įpilkite citrinos sulčių. Plakite mikseriu, kol gausis elastinga konsistencija. Ant sausainių užpilkite kremo sluoksnį. Tada dėkite antrą sausainių sluoksnį. Tuomet vėl dėkite kremo sluoksnį. Ant viršaus užbarstykite citrinos žievelę. Desertą palaikykite šaldytuve maždaug valandą, bet galite jį patiekti ir iš karto. Skanaus!