Išbandykite šį nuostabų skanėstą, kurio nereikia kepti. Jo paruošimas yra tikrai labai greitas. Kol paruošite įdarus, vaflį sudrėkinkite su šlapiu rankšluosčiu.
Atidėkite į šaldytuvą ir sustingusį vyniotinį supjaustykite vieno centimetro gabalėliais.
Labai skanus, saldus skanėstas!
Jums reikės:
- 1 vnt. vaflio lakšto
Karameliniam įdarui:
- 100 g cukraus
- 200 ml vandens
- 260 g sausainių
Kokosiniam įdarui:
- 100 g cukraus
- 3 šaukštų vandens
- 100 g sviesto
- 100 g pieno miltelių
- 100 g kokosų drožlių
Gaminimo eiga:
Padėkite vaflio lakštą ant drėgno rankšluosčio.
Palikite pastovėti, kol paruošite įdarus.
Suberkite cukrų į puodą ir ant silpnos ugnies palikite karamelizuotis.
Kai karamelė bus paruošta, užpilkite ją vandeniu.
Būkite atsargūs, nes kai įpilsite vandenį, karamelė ims burbuliuoti ir šnypšti.
Leiskite karamelei ištirpti ir atidėkite į šalį.
Sudėkite sumaltus sausainius ir išmaišykite.
Dar karštą įdarą užtepkite ant drėgno vaflio ir tolygiai paskirstykite.
Paruoškite kokosų įdarą.
Leiskite vandeniui, cukrui ir sviestui ištirpti puode ant vidutinės ugnies.
Nuimkite nuo ugnies ir suberkite pieno miltelius.
Išmaišykite ir suberkite kokosų drožles.
Vėl išmaišykite ir šį įdarą užtepkite ant karamelinio įdaro.
Atsargiai suvyniokite ir įvyniokite į maistinę arba aliuminio foliją.
Palaikykite šaldytuve, kad sustingtų, supjaustykite griežinėliais ir patiekite!
Linkime gero skonio!