Jums reikės:
- 1 pakelio pailgų sausainių
- 200 g braškių
Kremui:
- 100 ml vandens
- 250 g maskarponės sūrio
- 80 g cukraus pudros
- 1 arb. š. vanilinio cukraus
Papuošimui:
- Pasirinktų uogų
Kaip gaminti?
Uogas perpjaukite per pusę.
Paruoškite kremą. Dubenyje suplakite maskarponės sūrį, vandenį, cukraus pudrą ir vanilinį cukrų.
Paruoškite apvalią formą (aš naudojau 24 cm skersmens). Galite naudoti ir kvadratinę formą. Išdėliokite sausainius.
Supilkite pusę kremo ir išdėliokite uogas.
Supilkite likusią kremo dalį.
Ant viršaus išdėliokite sausainius.
Papuoškite tortą šviežiomis uogomis.