Sekmadienis, 3 lapkričio, 2024

Naujausi

Fantastiškas nekeptas desertas su išskirtinio skonio kremu. Puikus skanėstas!

Paruoškite šį gaivų ir vasarišką desertą pagal „YouTube“ kanalo receptą. Jį galite labai lengvai paruošti iš biskvitinių sausainių ir grietinėlės.

Jums reikės:

  • 500 ml grietinėlės
  • 400 g grietinės
  • 200 g cukraus
  • 120 g maltų sausainių + 80 g skaldytų sausainių
  • 80 g ilgų biskvitinių sausainių
  • 150 ml pieno, kuriame mirkysite sausainius
  • 2 pakelių plakamosios grietinėlės
  • 300 ml pieno
  • 6 g želatinos
  • 50 ml vandens
  • 500 g braškių
  • 150 g įvairių uogų
  • 10 g tarkuoto šokolado

Gaminimo eiga:

Ilgus biskvitinius sausainius pamirkykite piene ir sudėkite ant torto formos dugno. Grietinėlę plakite iki vientisos konsistencijos.

Grietinę sumaišykite su cukrumi ir išbrinkusia želatina. Gerai išmaišykite.

Dabar šią grietinėlės ir grietinės mases lengvai išmaišykite iš apačios į viršų, kad abi jos susijungtų.

Padalinkite kremą į dvi dalis.

Vieną kremo dalį sumaišykite su braškėmis ir likusiomis uogomis, o į likusią kremo dalį įmaišykite maltus ir stambiau sulaužytus sausainius.

Biskvitinį kremą paskleiskite ant paruošto ilgų biskvitų pagrindo, išlyginkite ir ant jo sluoksniuokite vaisių kremą. Viską išlyginkite.

Kad atvėstų, įdėkite į šaldytuvą 1 valandai.

Plaktą grietinėlę išplakite su pienu ir aptepkite desertą.

Pabarstykite tarkuotu šokoladu ir laikykite šaldytuve dar 30 minučių.

Viskas padaryta!

Galite supjaustyti ir patiekti.

Linkime gero skonio!

Vaizdo medžiaga:

Įdomūs video