Home Receptai Desertai Puikus tortas, kurio nereikia kepti! Nuostabiai skanus vasaros desertas, o skonis kaip „Eskimo“ ledų!

Puikus tortas, kurio nereikia kepti! Nuostabiai skanus vasaros desertas, o skonis kaip „Eskimo“ ledų!

0
Puikus tortas, kurio nereikia kepti! Nuostabiai skanus vasaros desertas, o skonis kaip „Eskimo“ ledų!

Sužinokite, kaip paruošti šį nuostabų olandišką kokosų pyragą pagal vienos skaitytojos receptą. Tai tiesiog nepakartojamas receptas, ir jei jums patinka desertai, kurių nereikia kepti, jūs įsimylėsite šį skanėstą!

Šis pyragas yra kreminis, neįtikėtino skonio ir kadangi visiems patinka paprastumas – jį labai lengva paruošti! Gaminkite jį žingsnis po žingsnio, ir jis tikrai pavyks!

Jums reikės:

  • Ilgų biskvitinių sausainių
  • 50 gramų tarkuoto kokoso papuošimui

Kremui:

  • 30 g kukurūzų krakmolo
  • 200 ml kokosų pieno
  • 400 g saldinto kondensuoto pieno
  • 2 kiaušinių trynių
  • 600 g plaktos grietinėlės

Gaminimo eiga:

  1. Ant torto formos dugno sudėkite biskvitus, kuriuos galite trumpai pamirkyti piene.
  2. Tada paimkite puodą ir sumaišykite kukurūzų krakmolą kartu su kokosų pienu ir išmaišykite, kad viskas ištirptų.
  3. Tada supilkite kondensuotą pieną, kiaušinių trynius ir gerai išmaišykite.
  4. Puodą užkaiskite ant silpnos ugnies, nuolat maišykite, kol masė gausis tirštos grietinėlės konsistencijos.
  5. Išjunkite ugnį, įpilkite grietinėlės ir vėl išmaišykite.
  6. Tada kremą supilkite į formą, gerai paskirstykite, kad apsemtų visus sausainius.
  7. Mentele išlyginkite kremą.
  8. Dabar leiskite desertui apie 5 valandas atvėsti.
  9. Tada atsargiai atidarykite formą ir supjaustykite.
  10. Galiausiai pabarstykite tarkuotu kokosu ir patiekite.

Linkime gero skonio!