Šį nekeptą pyragą labai lengva pagaminti ir jis bus tikrai fantastiško skonio! Persikai jam suteiks gaivaus skonio, o kremas bus toks purus, kad iš karto ims tirpti burnoje. Išbandykite ir įsitikinkite patys!
Vadovaukitės šiuo „YouTube“ kanalo receptu, ir jums tikrai pavyks!
Jums reikės:
- 1 skardinės konservuotų persikų
- 180 g sausainių
- 70 g sviesto
- 200 g kreminio sūrio (maskarponės)
- 30 g želatinos
- 500 g persikų jogurto
- 100 ml plakamos grietinėlės
- 19 cm skersmens apvalios kepimo formos
Gamybos eiga:
Sudėkite sausainius į dubenį.
Sumalkite elektriniu trintuvu iki miltų.
Atskirame dubenyje ištirpinkite sviestą ir supilkite jį ant sausainių.
Išmaišykite ir suspauskite šią sausainių tešlą ant skardos dugno, tada ją išlyginkite.
Palikite želatiną išbrinkti vandenyje ir dubenyje išplakite kreminį maskarponės sūrį su grietinėle.
Po to į mišinį įmaišykite persikinį jogurtą.
Ištirpinkite pusę želatinos.
Išplakite iki kreminės konsistencijos ir supilkite paruoštą kremą ant sausainių tešlos, išlyginkite paviršių.
Atidarykite persikų skardinę, sirupą supilkite į puodą.
Persikus supjaustykite riekelėmis ir išdėliokite ant pyrago viršaus.
Puode pašildykite sirupą iki 80°C temperatūros, sudėkite želatiną ir išmaišykite.
Leiskite atvėsti iki 40°C temperatūros ir palaipsniui per šaukštą supilkite ant pyrago viršaus.
Padėkite pyragą į šaldytuvą ir palikite sustingti mažiausiai 1 valandai.
Viskas baigta!
Dabar tereiks pyragą supjaustyti ir patiekti ant stalo.
Mėgaukitės maloniu skoniu!
Vaizdo įrašo medžiaga: