Kai nesinori jungti orkaitės, padės šio skanaus deserto receptas! Jo skonis sužavės kiekvieną! Patikėkite, šis desertas bus skanesnis už skaniausius ledus!
Ingredientai:
- Kokoso drožlės – 130 g
- Sviestas – 50 g
- Cukrus – 2 valgomieji šaukštai.
Kremui:
- Kreminis sūris – 400 g
- Vaisių želė (geriausia persikų, bet galite naudoti bet kokio skonio) – 2 pakeliai (Iš viso 180 g)
- Verdantis vanduo – 500 ml.
- Grietinėlė 33% – 150 ml.
Gaminimas:
Sumaišykite keptuvėje cukrų, sviestą ir kokoso drožles. Maišykite, kol išsilydys sviestas ir ištirps cukrus. Tai bus deserto pagrindas.
Tuo tarpu želė užpilkite verdančiu vandeniu, maišykite, kol grūdeliai ištirps. Beje, galite naudoti bet kokio kito skonio želė ir eksperimentuoti!
Pusę kokosinio pagrindo sudėkite į formą, kurios dugnas ir sienelės išklotos kepimo popieriumi. Pagrindą išlyginkite mentele. Kol ruošiate kremą, padėkite pagrindą į šaldytuvą.
Kambario temperatūros želė užpilkite ant kreminio sūrio ir plakite trintuvu, kol visi ingredientai susimaišys.
Atskirai išplakite šaltą grietinėlę. Supilkite ją į želė ir sūrio mišinį. Tada sumaišykite visus komponentus nedideliu maišytuvo greičiu.
Išimkite formą iš šaldytuvo. Sudėkite kremą. Ant viršaus uždėkite likusį kokosinį pagrindą. Tuomet desertą vėl padėkite į šaldytuvą ir leiskite pastovėti bent 8 valandas.
Skanus, švelnus, burnoje tirpstantis sūrio pyragas pagamintas! Jis skanesnis už bet kokius ledus. Skanaus!
Vaizdo įrašas: