Jį paruošti užtruksite tik apie 10 minučių, tikrai ne ilgiau. Šį pyragą pagaminti labai paprasta! Būkite tikri, kad suvalgysite jį dar greičiau, nei paruošite.
Jums reikės:
- 1 pakelio sausainių be glitimo
- 30 g sviesto
- 1 valgomojo šaukšto kokosų aliejaus
- 250 g maskarponės
- 250 g minkštos varškės
- Medaus arba saldiklio pagal skonį
- 250 g aviečių
- 1/2 pakelio želatinos miltelių
- 15 cm skersmens apvalios formos
Papuošimui:
- Aviečių
- Mėtų lapų
Gaminimo eiga:
Sausainius sumaišykite trintuvu į miltelius.
Taip pat įmaišykite ištirpintą sviestą ir ištirpintą kokosų aliejų.
Paruoškite nedidelę 15 cm torto formą.
Dugną išklokite kepimo popieriumi.
Ant dugno sluoksniuokite sausainių mišinį.
Išlyginkite šaukštu.
Paruoškite kremą:
Kremui tiesiog sumaišykite maskarponę su varške.
Pasaldinkite dirbtiniu saldikliu.
Tačiau galite naudoti medų arba cukrų, kas jums labiau patinka.
Ant sausainių tešlos sluoksniuokite kremą.
Tolygiai paskirstykite.
Rankiniu trintuvu sutrinkite avietes iki vientisos masės.
Įdėkite pusę želatinos ir atsargiai pašildykite mikrobangų krosnelėje.
Supilkite mišinį ant maskarponės ir atšaldykite.
Jei norite pyragą ruošti didesnėje skardoje, padvigubinkite ingredientų kiekį.
Tai labai paprastas pyragas, kurį suvalgysite tikrai greičiau, nei jį pagaminsite.
Linkime gero skonio!