Šiandien mes turime jums puikų deserto receptą iš „YouTube“ kanalo. Šis nekeptas vyniotinis paruošiamas labai greitai, net nepatyrusi namų šeimininkė gali nesunkiai pasigaminti šį skanėstą, o rezultatas nustebins visus!
Jums reikės:
- 200 g ilgų biskvitinių sausainių
- 200 ml pieno biskvitiniams sausainiams sudrėkinti
- 500 ml pieno
- 2 kiaušinių
- 50 g cukraus
- 1 pakelio vanilinio cukraus
- 50 g kukurūzų krakmolo
- 50 g sviesto
- 100 g aviečių
Kremui:
- 200 ml plaktos grietinėlės
- 50 g lydyto šokolado
- 50 g cukraus
Gaminimo eiga:
Į dubenį įpilkite pieno ir pamirkykite jame biskvitinius sausainius.
Maistinę plėvelę ištieskite ant stalviršio ir ant jos išdėliokite išmirkytus sausainius.
Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir išplakite plaktuvu.
Tada įdėkite kukurūzų krakmolo.
Į puodą įpilkite 500 ml pieno, padėkite ant viryklės ir po truputį kaitinkite. Nuolat maišydami, supilkite kiaušinių masę.
Išvirkite tirštą kremą ir nukelkite nuo viryklės. Tada įdėkite į jį minkšto sviesto ir viską gerai išmaišykite.
Vis dar karštą kremą tolygiai paskirstykite ant biskvitinių sausainių.
Ant kremo išdėliokite avietes.
Atsargiai susukite kartu su maistine plėvele.
Suvyniokite vyniotinį į maistinę plėvelę ir 1 valandą laikykite šaldytuve.
Tada į dubenį įpilkite plaktą grietinėlę, įberkite 50 g cukraus ir išplakite iki tirštos konsistencijos.
Grietinėle aptepkite visą vyniotinį, viršų papuoškite tirpintu šokoladu ir avietėmis.
Viskas paruošta!
Galite supjaustyti ir patiekti.
Linkime gero skonio!
Papildomas receptas
Išbandykite kitą nekepto vyniotinio su braškėmis receptą.
Šis vyniotinis taip pat skanus ir lengva paruošiamas!
Jums reikės:
- 100 ml pieno
- 14 ilgų biskvitinių sausainių
- 200 ml plaktos grietinėlės
- 50 g cukraus pudros
- 250 g maskarponės
- 150 g šviežių braškių
- 100 g tarkuoto šokolado
Gaminimo eiga:
Biskvitinius sausainius išmirkykite piene ir sudėkite ant maistine plėvele ištiesto stalo.
Į dubenį supilkite plaktą grietinėlę, įberkite cukraus pudrą, sudėkite maskarponę ir išplakite vientisą kremą.
Tada tolygiai paskleiskite ant biskvitinių sausainių ir ant kremo viršaus sudėkite per pusę perpjautas braškes, ir susukite.
Palikite šaldytuve 30 minučių, tada išimkite, aptepkite likusiu kremu, papuoškite tarkuotu šokoladu, braškėmis ir patiekite.
Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: