Home Receptai Desertai Vaisinio pyrago, kurio visai nereikia kepti, receptas. Paruošimas užtruks tik 20 minučių!

Vaisinio pyrago, kurio visai nereikia kepti, receptas. Paruošimas užtruks tik 20 minučių!

0
Vaisinio pyrago, kurio visai nereikia kepti, receptas. Paruošimas užtruks tik 20 minučių!

Labai greitai paruošiamo, fantastiško skonio deserto receptas. Nurodytas ingredientų kiekis tinka 35×20 cm formai.

Jums reikės:

  • 1 pakelio sviestinių sausainių
  • 300 ml vandens
  • Apelsinų sulčių
  • Truputėlio romo

Kremui:

  • 600 ml pieno
  • 150 g cukraus
  • 2 vanilinio pudingo pakelių
  • Vanilinio cukraus pakelio
  • Druskos
  • 200 g sviesto

Vaisių kremui:

  • 700 g šaldytų vaisių (braškių, aviečių, gervuogių ar serbentų)
  • 2 vanilinio cukraus pakelių
  • Cukraus, jei reikia
  • 6 šaukštelių želatinos

Grietinėlės sluoksniui:

  • 500 ml plakamos riebios grietinėlės

Gaminimo eiga:

Sumaišykite vandenį, sultis ir romą.

Šiame mišinyje trumpai pamirkykite sausainius ir po vieną sudėkite į paruoštą formą.

Pudingą virkite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos, kol gausite kremą.

Į atvėsusį kremą supilkite ištirpintą sviestą.

Supilkite paruoštą pudingo kremą ant sausainių.

Ant pudingo kremo tolygiai paskirstykite plaktą grietinėlę.

Įdėkite pyragą į šaldytuvą.

Tuo metu leiskite želatinai išbrinkti šaltame vandenyje.

Taip pat ant silpnos ugnies išvirkite vaisius su cukrumi, kol gausite tirštą masę.

Viską gerai išmaišykite.

Į šiltą uogų masę įmaišykite išbrinkusią želatiną (bet nebevirkite).

Užtepkite želatinos ir vaisių mišinį ant deserto viršaus, išlyginkite paviršių ir leiskite sustingti.

Linkime gero skonio!