Puikus nekepto mandarinų skanėsto receptas. Ar norėtumėte pradžiuginti savo šeimą nekeptu skanėstu? Tuomet turime jums puikų receptą!
Šiandien paruošime gardų biskvitinių sausainių desertą su grietinėle ir mandarinais.
Skanėstą paruošti labai paprasta, nes pateikiama vaizdo įrašo instrukcija.
Šį gardų ir itin skanų desertą radome „YouTube“ kanale.
Jums reikės:
- Ilgų biskvitinių sausainių
- 500 ml mandarinų sulčių
- Želatinos 10 g
- Plakamos grietinėlės 300 ml
- 600 g konservuotų mandarinų
Gaminimo eiga:
Pradėkite nuo sausainių (pirštelių) mirkymo mandarinų sultyse.
Tada sausainius sudėkite į stiklinę formą.
Suplakite grietinėlę.
Tada įdėkite 200 g mandarinų.
Kruopščiai išmaišykite.
Ant sausainių sluoksnio užtepkite grietinėlę.
Viską tolygiai išlyginkite.
Ant kremo paskirstykite sluoksnį mandarinų.
Želatinos paruošimas:
Pirmiausia leiskite želatinai išbrinkti šaltame vandenyje.
Mandarinų sultis pašildykite ant ugnies.
Kai skystis bus karštas, maišykite, kad želatina ištirptų (neužvirtų).
Gerai išmaišykite.
Šaukštu paskleiskite šį mišinį ant pyrago.
Galiausiai, bent 2 valandoms, įdėkite pyragą į šaldytuvą.
Linkime gero skonio!
Vaizdo instrukcijos: