Šis desertas yra labai skanus ir visiškai paprastai paruošiamas. Be to, jums nieko nereikia kepti, tai puiki idėja jo paragauti su puodeliu kavos.
Puikus receptas, kurį turite išbandyti!
Jums reikės:
- Ilgų biskvitinių sausainių ir pieno jų mirkymui
- 1 pakelio vanilinio pudingo
- 500 ml pieno
- Cukraus pagal skonį
- 1 pakelio grietinėlės
Glaistui:
- 100 ml plaktos grietinėlės + išlydyto šokolado
Gaminimo eiga:
Jei ruošite mažesnę formą – tada užteks ir vienos eilės biskvitinių sausainių.
Sausainius trumpai pamirkykite piene ir sudėkite į formą.
Iš pudingo miltelių, cukraus ir pieno išvirkite klasikinį pudingą.
Užpilkite pudingą ant biskvitinių sausainių ir leiskite atvėsti.
Išplakite grietinėlę ir paskleiskite ant pudingo, išlyginkite.
Išdėliokite ir kitą sausainių sluoksnį.
Šokoladą ištirpinkite grietinėlėje ir galiausiai užpilkite ant biskvitų.
Leiskite atvėsti ir patiekite.
Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: