Šį receptą jums radome „YouTube“ kanale.
Jums reikės:
- 400 g sausainių
- 150 g lydyto sviesto
Kremui:
- 200 ml plakamosios grietinėlės ir cukraus
- 250 g maskarponės arba sūrio kremo
- 200 g persikų
- Cukraus pudros papuošimui
- Kepimo skardos: 24 cm
Gaminimo eiga:
Sausainius susmulkinkite elektriniame maišytuve.
Įpilkite ištirpinto sviesto ir sumaišykite su gautais trupiniais.
3/4 šio mišinio susluoksniuokite į formą – rankomis stipriai suspausdami prie dugno.
Grietinėlę pasaldinkite cukrumi arba medumi ir plakite, kol pasidarys standi.
Į plaktą grietinėlę įdėkite maskarponės sūrio ir vėl viską išplakite.
Taip pat įmaišykite supjaustytus vaisius.
Gautą kremą tepkite ant sausainių masės, bet ne iki pat kraštų.
Likusį sausainių mišinį sudėkite ant kremo viršaus.
Įdėkite į šaldytuvą bent 1 valandai.
Papuoškite cukraus pudra ir galėsite patiekti ant stalo.
Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: