Išmėginkite!
Svarbiausia, kad visi ingredientai būtų šilti arba kambario temperatūros.
Į dubenį supilkite 250 ml šilto kefyro, įmuškite 1 kiaušinį, įpilkite 2 šaukštus bet kokio augalinio aliejaus, įdėkite šaukštelį druskos ir nepilną šaukštą cukraus. Gerai išplakite šluotele ar šakute.
Reikės 600 g miltų. Pusę iš jų atsijokite ir sumaišykite su 0,5 šaukštelio sodos. Tada suberkite visus miltus į kefyro mišinį.
Paruošta tešla bus minkšta, net lipni, bet jei įdėsite daugiau miltų, tada pyragaičiai nebebus purūs. Sumaišytą tešlą palikite pailsėti 10–15 minučių.
Įdarą geriausia pasiruošti iš anksto. Tai galėtų būti kepenėlės su svogūnais, bulvių košė, virti kiaušiniai su žaliaisiais svogūnais ar kas tik šauna į galvą. Netgi troškinti kopūstai!
Suformuokite pyragaičius ir kepkite įkaitintame aliejuje iš visų pusių.
Skanaus!