Nuostabus receptas neįprastam patiekalui iš kopūstų! Tiks ir kasdieniam, ir šventiniam stalui.
Perpjaukite mažą kopūstą per pusę ir nuimkite kotą. Tada smulkiai supjaustykite juostelėmis.
Papriką taip pat supjaustykite plonomis juostelėmis. Žalius svogūnus irgi smulkiai supjaustykite.
Į dubenį įmuškite tris kiaušinius, išmaišykite ir užpilkite masę ant kopūstų. Sudėkite paprikas ir svogūnus, paskaninkite druska ir juodaisiais pipirais. Įpilkite šiek tiek sojos padažo ir gerai išmaišykite. Pridėkite po vieną šaukštą kviečių ir kukurūzų miltų ir išmaišykite.
Į keptuvę įpilkite aliejaus, pakaitinkite ant silpnos ugnies ir sudėkite kopūstus. Paskleiskite masę į didelį blyną. Ant viršaus galite pridėti sezamo sėklų. Uždenkite dangčiu.
Kai paruduos, apverskite blyną. Tegul jis apkepa ir kitoje pusėje.
Nuimkite nuo ugnies, supjaustykite porcijomis ir patiekite.