Pirmadienis, 25 lapkričio, 2024

Naujausi

Naminis kepenėlių paštetas, kurio skonis lyg restorane!

Naminis kepenėlių paštetas yra daug sveikesnis, nei esantis parduotuvėse. Be to šio skonis lyg esančio prabangiausiuose restoranuose.

Jums reikės:

1 kg kepenėlių

3 svogūnai

2 morkos

100 g sviesto

Džiovinti prieskoniai: paprika, česnakai, kalendra,bazilikai.

Gaminimas:

Nuplaukite, išvalykite ir susmulkinkite kepenėles. Sudėkite jas virti.

Susmulkinkite morkas ir svogūnus.

Sudėkite daržoves į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi.

Suberkite prieskonius pagal skonį ir dar šiek tiek pakepkite.

Kai daržovės iškeps, atidėkite jas, kad atvėstų. Išvirusias kepenėles irgi atvėsinkite.

Visus paruoštus produktus du kartus permalkite su mėsmale.

Sumaltą mišinį sumaišykite, su minkštu sviestu.

Paruoštą masę sudėkite į indelį ir gali valgyti iš karto arba kelias dienas laikyti šaldytuve.

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Testas, kuris pagaliau atsakys į klausimą, kas iš tikrųjų esate: intravertas, ekstravertas ar ambivertas

Ar kada nors susimąstėte, koks iš tikrųjų yra jūsų asmenybės tipas? Esate linkęs mėgautis vienuma kaip intravertas, energijos semiatės iš bendravimo kaip ekstravertas, ar...

Įmaišykite į vandenį šį 1 ingredientą: kojinės bus sniego baltumo net ir be baliklio

Išskalbti susipurvinusias baltas kojines yra tikrai nelengva. Net ir tada, jei šios kojinės būna ilgai mirkomos vandenyje, rezultatas ne visada yra būtent toks, kokio...
---