Išbandžiau šiuos greitai paruošiamus ir skanius batonėlius: turiu pasakyti, kad jie – tiesiog fantastiški!
Jums reikės:
- 300 g sausainių
- 300 g žemės riešutų sviesto (vietoj jo galite naudoti „Nutella“)
- 200 g šokolado
Kaip gaminti?
Pirmiausia paruoškite sausainius, kuriuos reikės sutrupinti. Galite juos tiesiog sudėti į virtuvinį kombainą ir sutrinti. Jei virtuvinio kombaino neturite, įdėkite sausainius į plastikinį maišelį ir sutrinkite kočėlu.
Į sausainių trupinius supilkite žemės riešutų sviestą. Išmaišykite.
Suformuokite batonėlius: mišinį voliokite tarp delnų ir užspauskite galus.
Paruoštus batonėlius sudėkite ant padėklo ar lėkštės.
Uždenkite folija ir 5 minutes palaikykite šaldiklyje.
Ištirpinkite šokoladą (vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje).
Batonėlius pamirkykite šokolade ir padėkite ant grotelių (po grotelėmis padėkite lėkštę, nes dalis šokolado nuvarvės).
Paruoštus šokoladinius batonėlius galite papuošti likusiu šokoladu.
Palaukite, kol glajus sustings, ir patiekite.
Skanaus!
Pamokėlė vaizdo įraše: