Šią skanią, stiklainiuose mėsą paruoštą pagal „YouTube“ kanalo receptą galėsite naudoti beveik visą mėnesį. Tai jums sutaupys labai daug laiko, nes nebereikės kasdien ruošti maisto. Tiesiog atidarykite stiklainį kada tik norite, pašildykite ir patiekite su mėgstamu garnyru!
Taip pat šią mėsą galite pasiimti išvykdami į keliones.
Jums reikės:
- 1,5 kg kiaulienos sprandinės be kaulų
- stiklainių
- 3 skiltelių česnako
- druskos ir prieskonių pagal skonį
- 1 šaukštelio susmulkintų kmynų
- 1 šaukšto kalendros
- džiovintų rozmarinų
- Lauro lapų
- Juodųjų ir kvapniųjų pipirų grūdeliais
Gaminimo eiga:
Pirmiausia supjaustykite mėsą tokio dydžio gabalėliais, kad ji tilptų į uždaromus stiklainius.
Į dubenį išspauskite česnaką, įberkite 1 šaukštą druskos, 1 šaukštą susmulkintų kmynų, 1 šaukštą kalendros, džiovintų rozmarinų ir kitų prieskonių pagal savo skonį.
Gerai viską išmaišykite.
Kiekvieną mėsos gabalėlį įdėkite į prieskonių mišinį ir kruopščiai įtrinkite iš visų pusių.
Dabar sudėkite mėsą į sterilizuotus stiklainius.
Į kiekvieną stiklainį įdėkite po 1 lauro lapą ir kelis grūdelius nesmulkintų juodųjų ir kvapniųjų pipirų.
Stiklainius sandariai uždarykite dangteliais, sudėkite į puodą, ant kurio dugno patieskite medvilninį rankšluostį ir įpilkite vandens.
Uždenkite puodą dangčiu ir virkite 3 valandas nuo vandens užvirimo.
Praėjus šiam laikui, mėsa bus išvirusi savo sultyse ir bus paruošta!
Išimkite paruoštus stiklainius iš puodo, apklokite juos antklode ir leiskite palaipsniui atvėsti.
Atvėsusius stiklainius laikykite šaldytuve ir suvartokite mėsą per 30 dienų.
Linkime gero skonio!
Video medžiaga: