Jums reikės:
Tešlai:
- 200 ml vandens
- 1 kiaušinio
- 1 a.š. druskos
- 400 g miltų
Įdarui:
- 500 g faršo
- 1 svogūno
- Prieskonių pagal skonį
- Druskos pagal skonį
Troškiniui:
- 1 morkos
- 2 šaukštų pomidorų pastos
- 100 ml vandens
- 3 bulvių
- 3 šaukštų augalinio aliejaus
Paruošimas:
Į dubenį sudėkite tešlai skirtus ingredientus, maišykite juos tol, kol gausite vientisą tešlą. Tuomet ją palikite 5-10 minučių pailsėti po plėvele.
Paruošus tešlą, smulkiai supjaustykite svogūną, įmaišykite jį į faršą su prieskoniais.
Tešlą padalinkite į dvi dalis, plonai ją iškočiokite. Tuomet banguotu peiliuku tešlai darykite juosteles. Ant kiekvienos iš jų uždėkite faršo (maždaug iki pusės), o tuomet perlenkite tešlą, kad ši pilnai uždengtų mėsą. Tuomet juostelę suvyniokite į ritinėlį.
Į gilių troškintuvą sudėkite tarkuotas morkas ir pomidorų pastą. Įpilkite vandens.
Bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite ant morkų. Ant viršaus sudėkite mėsos ritinėlius.
Uždengę dangčiu viską troškinkite apie 20 minučių. Paruoštą patiekalą galite papuošti žolelėmis.
Skanaus!