Home Receptai Tinginių koldūnai keptuvėje – skanūs pietūs ar vakarienė

Tinginių koldūnai keptuvėje – skanūs pietūs ar vakarienė

0
Tinginių koldūnai keptuvėje – skanūs pietūs ar vakarienė

Jums reikės:

Tešlai:

  • 200 ml vandens
  • 1 kiaušinio
  • 1 a.š. druskos
  • 400 g miltų

Įdarui:

  • 500 g faršo
  • 1 svogūno
  • Prieskonių pagal skonį
  • Druskos pagal skonį

Troškiniui:

  • 1 morkos
  • 2 šaukštų pomidorų pastos
  • 100 ml vandens
  • 3 bulvių
  • 3 šaukštų augalinio aliejaus

Paruošimas:

Į dubenį sudėkite tešlai skirtus ingredientus, maišykite juos tol, kol gausite vientisą tešlą. Tuomet ją palikite 5-10 minučių pailsėti po plėvele.

Paruošus tešlą, smulkiai supjaustykite svogūną, įmaišykite jį į faršą su prieskoniais.

Tešlą padalinkite į dvi dalis, plonai ją iškočiokite. Tuomet banguotu peiliuku tešlai darykite juosteles. Ant kiekvienos iš jų uždėkite faršo (maždaug iki pusės), o tuomet perlenkite tešlą, kad ši pilnai uždengtų mėsą. Tuomet juostelę suvyniokite į ritinėlį.

Į gilių troškintuvą sudėkite tarkuotas morkas ir pomidorų pastą. Įpilkite vandens.

Bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite ant morkų. Ant viršaus sudėkite mėsos ritinėlius.

Uždengę dangčiu viską troškinkite apie 20 minučių. Paruoštą patiekalą galite papuošti žolelėmis.

Skanaus!

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].