Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Naminė dešra. Paprasta, skanu ir natūralu!

Sudėtis:

Višta -1 vnt.;

Česnakai – 2-4 skiltelės;

Sultinys -300ml;

Želatina – 10g;

Juodieji pipirai – pagal skonį;

Saldžios paprikos – pagal skonį;

Burokėlių sultys – 1 šaukštas.

Sultiniui:

Svogūnas – 1vnt.;

Morka -1vnt.;

Lauro lapai – 2vnt.;

Juodieji pipirai – 6-8 vnt.;

Druska – pagal skonį.

Gaminimas:

Užvirkite vandenį ir įdėkite vištą, kartu sudėkite morkas, svogūnus, druską, lauro lapus, pipirus ir virkite, kol išvirs.

Paruoškite želatiną pagal instrukcijas ir supilkite į 300 ml sultinio. Išspauskite ir įpilkite 1 šaukštą  burokėlių sulčių.

Atskirkite mėsą nuo kaulų, man gavosi 800 g virtos mėsos. Pridėti prieskonių pagal skonį,  juodųjų pipirų ir saldžiųjų paprikų, įspauskite 2-3 skiltelės česnakų, galite pridėti džiovintų česnakų.

Supilkite 1 šaukštą burokėlių sulčių, supilkite sultinį su želatina ir viską susmulkinkite trintuvu. Jei reikia, įdėkite druskos.

Paimkite plastikinį butelį, nupjaukite viršų. Sudėkite paruoštą masę ir įdėkite į šaldytuvą, kol sustings, geriausia palikti per naktį. Tada išimkite iš butelio ir supjaustykite riekelėmis.

Išsamesnę informaciją apie gaminimą galite pamatyti vaizdo įraše.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Tai, ką pirmiausia pamatysite paveikslėlyje, atskleis jūsų vidinį „aš“

Visi mes pasaulį suvokiame skirtingai, ir kiekvieno mūsų suvokimas yra unikalus. Jis paremtas asmeninėmis savybėmis, charakterio bruožais bei gyvenimo patirtimi. Šis optinės iliuzijos testas,...

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...
---