Pirmadienis, 25 lapkričio, 2024

Naujausi

Moliūgų suflė: skaitytojos Julijos atsiųstas receptas!

Jums reikės:

moliūgas – 400 g

apelsinai – 1 vnt.,

Kiaušiniai – 1 vnt.,

maža imbiero šaknis – 1 vnt.,

pienas – 150 ml

skystas medus – 1 šaukštelis,

gvazdikėliai – 2 vnt.,

Druska – 1 žiupsnelis.

Gaminimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C.

Moliūgą nulupkite, supjaustykite mažais gabalėliais, įpilkite vandens ir virkite 15 – 20 minučių, tada nusausinkite vandenį, atvėsinkite paruoštą moliūgą.

Atskirkite baltymus nuo trynio. Gvazdikėlius sutrinkite. Apelsino žievelę sutarkuokite ant smulkios trintuvės, iš išspauskite iš apelsino sultis.

Nulupkite imbiero šaknį ir sutarkuokite – reikės apie 1 šaukštelį.

Virtą moliūgą, trynį, sultis ir apelsinų žievelę, medų, pieną, imbierą ir gvazdikėlius sumaišykite maišytuvu.

Lengvai pasūdykite baltymą ir išplakę iki standžių putų supilkite į moliūgų masę.

Supilkite suflė į mažindelius (apie 175 ml) ir sudėkite juos į gilų indą, užpildytą iki pusės verdančio vandens.

Kepkite įkaitintoje orkaitėje 20 – 25 minutes, kol ant suflė susidarys plutelė.

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Testas, kuris pagaliau atsakys į klausimą, kas iš tikrųjų esate: intravertas, ekstravertas ar ambivertas

Ar kada nors susimąstėte, koks iš tikrųjų yra jūsų asmenybės tipas? Esate linkęs mėgautis vienuma kaip intravertas, energijos semiatės iš bendravimo kaip ekstravertas, ar...

Įmaišykite į vandenį šį 1 ingredientą: kojinės bus sniego baltumo net ir be baliklio

Išskalbti susipurvinusias baltas kojines yra tikrai nelengva. Net ir tada, jei šios kojinės būna ilgai mirkomos vandenyje, rezultatas ne visada yra būtent toks, kokio...
---