Moliūgų sriuba su avinžirniais, tai neįprastų produktų tobulas suderinamumas. Ši sriuba yra labai skani ir soti. Todėl puikiai tiks vakarienei.
Jums reikės:
- moliūgo
- sviogūnas 2vnt
- česnakai 2 skiltelės
- čiobreliai šiek tiek
- avinžirniai 200 g
- imbieras 20 g
- grietinėlės 15 proc 200 ml
Gaminimas:
Avinžirnius mirkykite per naktį pagal instrukcijas. Moliūgą supjaustykite kubeliais, sudėkite į kepimo skardą, apšlakstykite moliūgą čiobreliais ir smulkintu česnaku. Kepkite 30 minučių 180 ° C temperatūroje, įsitikinkite, kad nesudegtų.
Apkepkite avinžirnius svieste. Susmulkinkite moliūgą su trintuvu, įpilkite šiltos grietinėlės, pagadinkite druska pagal skonį ir patiekite su keptais avinžirniais.