100 gramų porcijoje yra tik 113 kalorijų!
Jums reikės:
- 500 g virto arba kepto moliūgo
- 2 kiaušinių
- 2 arb. š. tarkuotos apelsino žievelės
- 40 g kukurūzų krakmolo
- 60 g cukraus
Varškės sluoksniui:
- 500 g varškės (5% riebumo)
- 2 kiaušinių
- 40 g kukurūzų krakmolo
- 80 g cukraus
- Žiupsnelio druskos
- 200 ml kefyro
Kaip gaminti?
Sutrinkite varškę, įmuškite kiaušinius, įberkite žiupsnelį druskos, supilkite kefyrą, suberkite cukrų ir krakmolą. Viską gerai išmaišykite.
Sutrinkite moliūgą, suberkite cukrų, apelsinų žievelę ir kukurūzų krakmolą. Įmuškite kiaušinius ir plakite iki vientisos masės.
Į kepimo formą supilkite moliūgų masę, o ant viršaus – varškės masę.
Mediniu pagaliuku sumaišykite tešlą – galite sukurti įvairius raštus.
Kepkite 180°C temperatūroje 40 minučių.
Paruoštą pyragą pabarstykite cukraus pudra.
Linkime gero skonio!