Nuostabus skonis!
Ingredientai:
tešlai:
- 150 g sviesto
- 100 g cukraus
- 1 kiaušinis
- 200 g miltų
įdarui:
- 300 g moliūgo
- 150 g cukraus
- 1 kiaušinis
- 1 pakelis vanilinio cukraus
- 2 valgomieji šaukštai miltų
Gaminimas:
- Kiaušinį, tešlai skirtą cukrų, minkštą sviestą ir miltus sutrinkite rankomis. Turėtų gautis trapi tešla. Tešlą paskirstome į kepimo formą, formuojame šonus.
- Įdarui nuluptą moliūgą išvirkite, kol suminkštės, tada sutrinkite trintuvu.
- Į moliūgą suberiame cukrų, vanilinį cukrų, sudedame kiaušinį ir miltus. Viską išmaišome. Turėtumėte gauti skystą įdarą.
- Supilkite įdarą ant jau paruoštos tešlos.
- Kepti iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 25–35 min.
Labai skanu su arbata. Skanaus!