Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Sultingas moliūgų pyragas: trapus pagrindas ir švelnus moliūgų sluoksnis

Nuostabus skonis!

Ingredientai:

tešlai:

  • 150 g sviesto
  • 100 g cukraus
  • 1 kiaušinis
  • 200 g miltų

įdarui:

  • 300 g moliūgo
  • 150 g cukraus
  • 1 kiaušinis
  • 1 pakelis vanilinio cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai miltų

Gaminimas:

  1. Kiaušinį, tešlai skirtą cukrų, minkštą sviestą ir miltus sutrinkite rankomis. Turėtų gautis trapi tešla. Tešlą paskirstome į kepimo formą, formuojame šonus.
  2. Įdarui nuluptą moliūgą išvirkite, kol suminkštės, tada sutrinkite trintuvu.
  3. Į moliūgą suberiame cukrų, vanilinį cukrų, sudedame kiaušinį ir miltus. Viską išmaišome. Turėtumėte gauti skystą įdarą.
  4. Supilkite įdarą ant jau paruoštos tešlos.
  5. Kepti iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 25–35 min.

Labai skanu su arbata. Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Tai, ką pirmiausia pamatysite paveikslėlyje, atskleis jūsų vidinį „aš“

Visi mes pasaulį suvokiame skirtingai, ir kiekvieno mūsų suvokimas yra unikalus. Jis paremtas asmeninėmis savybėmis, charakterio bruožais bei gyvenimo patirtimi. Šis optinės iliuzijos testas,...

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...
---