Minkštos bandelės su pudingo įdaru sužavės kiekvieną, neabejingą skaniems kepiniams! Tereikia paragauti.
Sudėtis
Tešlai
- 500-600 g miltų
- 100 g cukraus
- 10 g vanilinio cukraus
- 10 g sausų mielių
- 300 ml šilto pieno
- 50 g sviesto
- 2 kiaušinių baltymai
Kremui
- 320 ml pieno
- 2 kiaušinių tryniai
- 120 g cukraus
- 30 g kukurūzų krakmolo
- 10 g vanilinio cukraus
Paruošimas
Pirmiausia paruoškite kremą. Į puodą supilkite cukrų, vanilinį cukrų, kukurūzų krakmolą, pridėkite kiaušinių trynius ir išplakite plakikliu. Supilkite pieną ir nuolat maišydamas išvirkite tirštą kremą. Supilkite į dubenį, uždenkite maistine plėvele ir leiskite atvėsti.
Tešlai dubenyje sumaišykite miltus su kitais sausais ingredientais. Užpilkite šiltu pienu, sudėkite lydytą sviestą, kiaušinių baltymus, viską sumaišykite. Uždenkite maistine folija ir palikite pastovėti 1 valandą.
Iškočiokite tešlą ant miltais pabarstyto stalviršio į stačiakampio formą ir tolygiai užtepkite kremą. Suvyniokite ir supjaustykite gabalėliais, kurios sudėkite vieną šalia kito ant kepimo popieriumi padengtos skardos ir palikite dar 20 min. Galiausiai padarykite griovelį viršuje ir aptepkite kiaušinio bei pieno plakiniu.
Kepkite 30-35 min. iki 180° C įkaitintoje orkaitėje. Apibarstykite cukraus pudra ir patiekite.