Skanios ir saldžios bandelės su kremo įdaru. Pasigaminkite šį desertą pagal „YouTube“ kanalo receptą, jų skonis yra tikrai nepakartojamas!
Puri tešla ir skanus kremas jums tikrai labai patiks!
Jums reikės:
Tešlai:
- 500–600 g paprastų miltų
- 100 g cukraus
- 10 g vanilinio cukraus
- 10 g sausų mielių
- 300 ml šilto pieno
- 50 g sviesto
- 2 kiaušinių baltymų
Kremui:
- 320 ml pieno
- 2 kiaušinių trynių
- 120 g paprasto cukraus
- 30 g kukurūzų krakmolo
- 10 g vanilinio cukraus
Aptepimui:
- 1 trynio
- 2 šaukštų pieno
Gaminimo eiga:
- Pirmiausia išvirkite kremą.
Į puodą supilkite cukrų, vanilinį cukrų, kukurūzų krakmolą, įmuškite kiaušinių trynius ir išplakite.
- Tada supilkite pieną, ir nuolat maišydami, išvirkite tirštą kremą.
- Supilkite kremą į dubenį, uždenkite maistine plėvele ir leiskite atvėsti.
- Kitame dubenyje sumaišykite kitus sausus ingredientus su miltais.
- Tada supilkite šiltą pieną, ištirpintą sviestą, kiaušinių baltymus, viską sumaišykite ir tada padarykite purią tešlą.
- Įdėkite ją į dubenį, uždenkite maistine plėvele.
Leiskite pakilti maždaug 1 valandą.
- Paruoštą tešlą padėkite ant miltais pabarstyto stalviršio, suformuokite stačiakampio formą ir tolygiai paskirstykite atvėsusį kremą.
- Suvyniokite, tada supjaustykite norimo dydžio gabaliukais, kuriuos dėkite vieną šalia kito ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Leiskite pakilti dar 20 minučių.
- Galiausiai, ant kiekvienos bandelės su mediniu iešmeliu padarykite griovelį ir viršų patepkite išplaktu tryniu, sumaišytu su pienu.
- Kepkite apie 30-35 minutes iki 180°C įkaitintoje orkaitėje.
- Paruošta!
Galiausiai galite apibarstyti cukraus pudra ir patiekti.
Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: