Iškepkite skanių naminių bandelių, kurios yra tokios minkštos, kad tirpsta burnoje. Skani tešla ir nesudėtingas paruošimas užtikrina puikų rezultatą!
Originalios naminės bandelės pagal receptą iš „YouTube“ kanalo.
Jums reikės:
- 150 ml drungno pieno
- 1 šaukštelio druskos
- 1 valgomojo šaukšto cukraus pudros
- 1 valgomojo šaukšto šviežių mielių
- 100 g manų kruopų
- 500 g paprastų miltų
- 1 šaukštelio sodos
Gaminimo eiga:
Į dubenį įpilkite šilto pieno, druskos, cukraus ir mielių.
Gerai išmaišykite.
Tada įberkite manų kruopas ir vėl išmaišykite.
Galiausiai suberkite miltus, išmaišykite ir minkykite rankomis, kol susidarys vientisa tešla.
Palikite tešlą dubenyje.
Uždenkite dangčiu ir palikite kilti 40 minučių.
Išimkite tešlą, padalykite ją į 9 dalis.
Ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite nedidelį ovalą.
Į puode verdantį vandenį suberkite sodą ir išmaišykite.
Įdėkite tešlą į puodą ir palaikykite ją vandenyje apie 10 sekundžių.
Naudojant šį paprastą triuką, bandelės bus išorėje nuostabiai traškios, o viduje – minkštos.
Be to, taip pagamintos bandelės kitą dieną bus tokios, tarsi būtų ką tik iškeptos!
Sudėkite tešlą ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi.
Uždenkite maistine plėvele ir palikite 30 minučių pastovėti.
Nuėmę plėvelę, pabarstykite tešlą miltais.
Kiekvienoje bandelėje padarykite po 3 horizontalias įpjovas.
Įdėkite kepimo skardą į įkaitintą orkaitę ir kepkite 20 minučių 200°C temperatūroje.
Kai iškepusios bandelės bus auksinės spalvos, galėsite patiekti.
Mėgaukitės!
Vaizdo įrašo medžiaga: