Paruoškite šį vyniotinį iš maltos mėsos pagal „YouTube“ kanalo receptą, ir pagaminsite puikius pietus ar vakarienę.
Jums reikės:
- 500 g maltos mėsos (pagal skonį)
- 20 ml aliejaus
- 1 svogūno
- Petražolių
- 40 g džiūvėsėlių
- 40 g majonezo
- Druskos
- Juodųjų maltų pipirų pagal skonį
- Bazilikų
Įdarui:
- 100 g kumpio
- 100 g kietojo sūrio
- 50 g barbekiu padažo
Gaminimo eiga:
Foliją lengvai patepkite aliejumi.
Į dubenį sudėkite maltą mėsą (gali būti dviejų rūšių).
Įpilkite aliejaus ir sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną.
Suberkite džiūvėsėlius, juoduosius pipirus, bazilikus, druską, susmulkintas petražoles.
Galiausiai įmaišykite majonezą.
Viską gerai išmaišykite.
Ant folijos paskleiskite mėsos mišinį.
Iš faršo suformuokite lygų stačiakampį.
Paruoškite įdarą:
Supjaustykite kumpį kubeliais.
Sumaišykite su stambiai tarkuotu kietuoju sūriu.
Sudėkite ant maltos mėsos.
Susukite ir suvyniokite į foliją.
Suvyniotą vyniotinį dėkite ant kepimo skardos.
Kepkite iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.
Praėjus šiam laikui, ištraukite vyniotinį iš orkaitės, aptepkite barbekiu padažu.
Kepkite 180°C temperatūroje dar 10 minučių.
Atlikta!
Mėgaukitės!
Papildomas receptas
Jums reikės:
- 5 kiaušinių
- 250 g majonezo
- 350 g kietojo sūrio
- 1 svogūno
- 500 g maltos mėsos
- 1/2 šaukštelio druskos
Gaminimo eiga:
Dubenyje išplakite kiaušinius su majonezu, suberkite tarkuotą sūrį ir gerai išmaišykite.
Supilkite mišinį į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
Kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
Tuo tarpu sumaišykite maltą mėsą su smulkintu svogūnu, įberkite druskos ir sluoksniuokite ant kepimo skardos.
Suvyniokite ir kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.
Paruošta.
Mėgaukitės!
Vaizdo įrašo medžiaga: