Šeštadienis, 23 lapkričio, 2024

Naujausi

Paimame 1 kg mėsos ir 1 kg svogūnų. Net patys kiečiausi gabalėliai taps minkšti

Receptas geras tuo, kad pagal jį iš karto galite pagaminti maistą kelioms dienoms, o jei mėsa po to bus laikoma šaldytuve, ji bus minkšta ir pašildžius. Svogūnai bet kokią mėsą padarys minkštą ir švelnią.

Mūsų ingredientai:
Mėsa (bet kokia) – 1 kg
Svogūnai – 1 kg
Druska, pipirai, prieskoniai pagal skonį.
Augalinis aliejus
Gaminimas:
Mėsą supjaustykite vidutiniais gabalėliais, smulkiai supjaustykite svogūnus.
Pradžiai į storasienę keptuvę supilkite augalinį aliejų, sudėkite svogūnus ir pakepinkite iki skaidrumo.
Tada suberkite prieskonius, druską, pipirus ir šiek tiek paprikos. Viską sumaišykite.
Po kelių minučių sudėkite mėsą. Troškiname 1,5 valandos. Jei reikia, įpilkite vandens.
Skanaus!
Vaizdo įrašo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Tai, ką pirmiausia pamatysite paveikslėlyje, atskleis jūsų vidinį „aš“

Visi mes pasaulį suvokiame skirtingai, ir kiekvieno mūsų suvokimas yra unikalus. Jis paremtas asmeninėmis savybėmis, charakterio bruožais bei gyvenimo patirtimi. Šis optinės iliuzijos testas,...

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...
---