Mėsa išliks sultinga, o tešla bus aromatinga!
Ingredientai
- Vištienos krūtinėlė – 500 g,
- Druska – 1/2 šaukštelio,
- Juodieji pipirai – pagal skonį.
Ingredientai svogūninei tešlai:
- Svogūnai – 2 vnt.,
- Grietinė – 3 šaukštai,
- Majonezas – 3 šaukštai,
- Kiaušiniai – 2 vnt.,
- Miltai – 3 šaukštai (100 g),
- Druska – 1/4 šaukštelio,
- Juodieji pipirai – pagal skonį.
Gaminimo eiga
Vištienos krūtinėlę supjaustykite griežinėliais ir išmuškite iš abiejų pusių. Pabarstykite druska ir pipirais iš abiejų pusių.
Tešlos gaminimas: svogūną susmulkite maisto smulkintuvu, įpilkite grietinės ir majonezo. Dar kartą sumaišykite.
Į gautą masę įmuškite kiaušinius ir išmaišykite, suberkite druską ir pipirus. Suberkite miltus ir išmaišykite iki vientisos masės.
Gabaliukus panardinkite į tešlą ir kepkite karštame augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies po porą minučių iš kiekvienos pusės.
Skanaus!