Ingredientai
- plona pita ar lavašas – 2 lakštai,
- malta mėsa – 500 g,
- pomidorai – 2 vnt.,
- svogūnas – 1 vnt.,
- morkos – 2 vnt.,
- marinuoti agurkai – 3 vnt.,
- pomidorų pasta – 1 valgomasis šaukštas,
- druska – pagal skonį.
Gaminimo eiga
Smulkiai pjaustytas daržoves apkepkite keptuvėje. Pagal skonį pasūdykite, įberkite prieskonių ir žolelių.
Pabaigoje įpilkite pomidorų pastos ir troškinkite 5 minutes uždengę dangčiu.
Faršą tepkite ant pitos, paskirstykite per visą lakštą ir susukite į vyniotinį. Supjaustykite vyniotinį į ritinukus ir sudėkite į kepimo indą.
Ant viršaus paskleiskite daržoves ir kepkite 180°C temperatūroje apie pusvalandį.
Skanaus!