Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Vietoj kotletų – maltos mėsos lizdeliai: sultingiau ir skaniau

Faršą naudoti kotletams – nieko naujo. Be to, iš jo galima nesunkiai paruošti daug skanesnių patiekalų. Šie kotletai-lizdeliai bus sultingesni, be to, jie reikalauja mažiau ingredientų, o įdarą galima keisti ir kaskart gauti vis naujo skonio patiekalą pagal tą patį receptą.

Ingredientai

  • 300 gramų maltos mėsos,
  • 1 didelis svogūnas,
  • 70 gramų džiūvėsėlių,
  • 1 kiaušinis,
  • druska ir prieskoniai,
  • 4 kiaušiniai,
  • 100 mililitrų pieno,
  • žolelės,
  • bet koks kietasis sūris,
  • keli vyšniniai pomidorai.

Pirmiausia atsargiai išminkykite faršą su džiūvėsėliais, 1 kiaušiniu, smulkiai pjaustytu svogūnu ir prieskoniais.

Kepimui tinkamų indelių dugnus ištepkite sviestu ir paskirstykite faršą, kaip parodyta toliau esančioje nuotraukoje. Į kiekvieno lizdelio vidurį įdėkite šiek tiek tarkuoto sūrio.

Atskirame inde sumaišykite likusius 4 kiaušinius, pieną ir žoleles. Supilkite padažą į maltą mėsą, į centrą įdėkite pomidoro griežinėlį ar visą pomidoriuką, jei turite vynuoginių pomidorų.

Įdėkite kepti į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę 30 min.

Skanaus!

Receptas vaizdo įraše:

Į centrą galite įdėti įvairius įdarus – nuo ​​grybų iki sūrių mišinio.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...

Ką daryti, jei parduotuvėje pirktas avokadas yra kietas kaip akmuo?

Avokadai – daugelio mėgstamas vaisius, kuris puikiai tinka pusryčiams, užkandžiams ar net gurmaniškoms vakarienėms. Tačiau ne visada pavyksta išsirinkti tobulą, prinokusį avokadą. Dažnai parduotuvėje...
---