Kiaulienos kepsniai, kepti keptuvėje, yra toks įprastas patiekalas, kad nieko naujo čia negalima parašyti. Nepaisant to, vis dar yra būdų nustebinti bet kurią šeimininkę. Ką iš tikrųjų ketiname daryti? Jūsų rankose yra tikrai įdomus receptas!
Mes visada stengiamės jus nustebinti, nors tuo pačiu mus nustebinti nėra lengva! Nepaisant to, šis receptas mus privertė susidomėti. Ilgą laiką nieko panašaus nebuvo! Bet sudedamosios dalys yra paprasčiausios. Pradėkime iškart!
KIAULIENOS KEPSNIAI
Tai nėra įprasti kepsniai, nes jie išmirkyti piene su svogūnais. Tai sukuria neįsivaizduojamą efektą! Susidaro įspūdis, kad valgote kažką ypatingo, nors iš prieskonių naudojami tik įprasti juodieji pipirai. Taigi, paslaptis buvo atskleista, ir dabar laikas sužinoti visą gaminimo eigą.
Jums reikės:
- 1 kg kiaulienos
- 2 svogūnų
- 500 ml pieno
- 1 kiaušinio
- 100 g miltų
- 1-2 šaukštų augalinio aliejus
- druskos ir pipirų pagal skonį
Gaminimas:
Mėsą gerai nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite maždaug vienodais gabalėliais.
Dabar jums reikia paruošti svogūnus. Nulupkite ir supjaustykite ne per storais pusžiedžiais. Sudėkite mėsos sluoksnį į tinkamą indą, tada – svogūnų sluoksnį, kitą mėsos sluoksnį. Kartokite, kol sunaudosite abu produktus.
Supilkite pieną, kol jis uždengs mėsą. Kai kuriais atvejais pieno gali prireikti daugiau, kitais – mažiau. Tačiau turėtų užtekti pusės litro.
Kepsniai turi kurį laiką gulėti piene. Idealiu atveju tai yra trys valandos, tačiau galite palikti ir per naktį. Po trijų valandų išimkite mėsą, laikas ją kepti.
Pagardinkite kepsnius druska ir pipirais, apvoliokite miltuose ir kiaušinio plakinyje, nedelsdami sudėkite į įkaitintą keptuvę. Kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apkeps ir nepamirškite paruošti mėgstamo garnyro!
Kiaulienos kepsniai, paruošti pagal šį receptą, yra kažkas dieviško! Net nesinori užgožti jų skonio garnyru.
Skanaus!