Kiauliena dar niekada nebuvo tokia švelni ir sultinga.
Prireiks vos 4 ingredientų, ir galėsite mėgautis tiesiog burnoje tirpstančiu patiekalu.
Dabar kiaulieną gaminu tik taip!
Išbandykite šį receptą: jis jus tikrai maloniai nustebins.
Jums reikės:
- 1,5 kg kiaulienos
- 2 svogūnų
- 1 šaukštelio garstyčių
- šiek tiek sojos padažo
- druskos
- maltų juodųjų pipirų
- kepimo maišelio
- medaus (nebūtina)
- daržovių (pagal skonį)
Kaip gaminti?
Mėsą nuplaukite ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais.
Supjaustykite mažais gabalėliais.
Sumaišykite su druska, pipirais, garstyčiomis ir sojų padažu.
Gerai išmaišykite, kad kiekvienas gabalėlis būtų gerai padengtas prieskoniais.
PATARIMAS: nepersistenkite su sojos padažu, kad mėsa nebūtų kieta.
Uždenkite dubenį.
Padėkite į šaldytuvą ir palikite marinuotis 2-3 valandas.
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
Sudėkite į kepimo maišelį kartu su marinuota mėsa.
Užriškite maišelį ir dantų krapštuku padarykite keletą skylučių.
Padėkite ant kepimo skardos ir pašaukite į įkaitintą orkaitę.
Kepkite 200°C temperatūroje maždaug 60 minučių.
Atidarykite maišelį ir kepkite dar 10-15 minučių.
Patiekite su mėgstamomis daržovėmis, salotomis ar kitokiu garnyru.
Mėsą taip pat galite kepti su grybais ar daržovėmis.
Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, į padažą galite įmaišyti šiek tiek medaus.
Skanaus!