Puikus maltos mėsos patiekalas pagal „YouTube“ kanalo receptą, kurį verta išbandyti. Greitai paruošiamas patiekalas ir nepakartojamas skonis!
Jums reikės:
- 2 riekelių baltos duonos
- 100 ml pieno
- 1 svogūno
- 1 kg maltos mėsos
- 4 skiltelių česnako
- 150 ml pieno
- Druskos, prieskonių pagal skonį
- 200 g kietojo sūrio
- 200 g grietinės
- 2 kiaušinių
- 1 ryšulėlio krapų
Gaminimo eiga:
Į dubenį įdėkite duoną, užpilkite pienu ir leiskite jai šiek tiek pastovėti.
Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
Į atskirą dubenį įdėkite faršą, suberkite svogūną, išspaustą česnaką ir išmirkusią duoną. Supilkite likusį pieną.
Įdėkite druskos ir pagardinkite prieskoniais, viską gerai išmaišykite.
Drėgnomis rankomis iš mėsos masės formuokite mėsos paplotėlius ir dėkite juos į kepimo popieriumi padengtą kepimo skardą.
Kiekvieno paplotėlio viduryje padarykite duobutę ir paruoškite įdarą.
Į dubenį sutarkuokite sūrį, sumaišykite su kiaušiniais, grietine ir smulkintais krapais.
Gerai išmaišykite ir įdėkite į kiekvieną duobutę. Paruoštus karbonadus įdėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 200 °C temperatūroje apie 40 minučių.
Viskas paruošta!
Skanaus!