Ingredientai
- konservuotos pupelės – 1 skardinė
- jautiena – 300 g
- raudonasis svogūnas – 1 vnt.
- paprikos – 2 vnt.
- česnakai – 3 skiltelės
- graikiniai riešutai – 1 sauja
- kalendra – 1 žiupsnis
- actas 9% – 3 šaukštai
- prieskonių mišinys chemeli suneli – 1 šaukštelis
- augalinis aliejus – 3 šaukštai
- juodieji pipirai ir druska – pagal skonį
- aštrioji paprika – 1 vnt.
Gaminimo eiga
Riešutus paskrudinkite keptuvėje, tada susmulkinkite. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, įberkite druskos, acto ir aliejaus. Išmaišykite ir marinuokite apie 10 minučių.
Išvirusią mėsą supjaustykite plonomis juostelėmis. Paprikas reikia supjaustyti kubeliais, susmulkinti česnaką ir žoleles. Visus ingredientus sumaišome ir suberiame pupeles be skysčio. Sumaišome.
Skanaus!