Sekmadienis, 24 lapkričio, 2024

Naujausi

Nebeišpilkite marinato nuo agurkų! Privalote žinoti šį puikų būdą, kurį naudoja garsūs virtuvės šefai!

Marinuotų agurkų skystis gali būti puikiai panaudotas! Išmokysime jus kelių gudrybių, kurias tikrai verta žinoti. Ar žinojote, kad, pavyzdžiui, su agurkų marinato pagalba galima pagaminti ypač švelnią, minkštą ir neįtikėtinai skanią mėsą? Būtinai išbandykite tai jau šiandien, kai ruošite pietus šeimai, nes tai puiki idėja skaniam patiekalui!

Pati minkščiausia mėsa ir fantastiškas jos skonis jus nustebins! Ši idėja iš „YouTube“ kanalo yra naudojama profesionalų virtuvėse. Marinatas mėsai suteiks ypatingo skonio ir minkštumo. Puikiai tiks keptai orkaitėje ar griliuje kiaulienai.

Jums reikės:

  • Kiaulienos riekelių – 6 vnt.
  • Agurkų marinato – 100 ml
  • Druskos – 5 g
  • Juodųjų pipirų – 5 g
  • Saldžiosios paprikos miltelių – 5 g
  • Garstyčių – 50 g
  • Grietinės arba majonezo – 100 g
  • Marinuotų agurkų – 150 g
  • Pomidorų – 1 vnt.
  • Kietojo sūrio – 100 g

Gaminimo eiga:

Mėsą supjaustykite riekelėmis.

Jų paviršiuje padarykite tinklelio formos įpjovas.

Sudėkite mėsą į plastikinį uždaromą maišelį.

Įpilkite marinuotų agurkų skysčio, įdėkite garstyčių ir prieskonių.

Uždarykite ir gerai pakratykite maišelį su mėsa, kad skoniai susimaišytų.

Išimkite mėsą ir sudėkite ant kepimo skardos.

Aptepkite grietine arba majonezu, sudėkite marinuotus agurkėlius ir galiausiai apibarstykite sūriu.

Kepkite 180°C temperatūroje apie 35 minutes.

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Įmaišykite į vandenį šį 1 ingredientą: kojinės bus sniego baltumo net ir be baliklio

Išskalbti susipurvinusias baltas kojines yra tikrai nelengva. Net ir tada, jei šios kojinės būna ilgai mirkomos vandenyje, rezultatas ne visada yra būtent toks, kokio...

Mano anytos plytelės švyti. Ji jas valo tik dviem būdais

Ar norite, kad jūsų plytelės spindėtų kaip veidrodis, bet nežinote, kaip jas valyti, kad pasiektumėte šį efektą? Šį metodą man atskleidė mano anyta, kuri...
---