Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Kaip iškepti mėsą, kad ji būtų minkšta? Atskleisime paslaptį

Net ir labai kieta mėsa, pabuvusi per naktį šiame marinate, taps minkšta ir sultinga. Būtinai išbandykite šį marinatą ir valgykite labai minkštą mėsą.

Ingredientai:

  • mėsa – 500 g;
  • kiaušiniai – 2 vnt.;
  • garstyčios – 1 valgomasis šaukštas;
  • krakmolas – 1 valgomasis šaukštas;
  • sezamo sėklos – 2 arbatiniai šaukšteliai;
  • druska – 1 arbatinis šaukštelis;
  • pipirų mišinys – 1 arbatinis šaukštelis;
  • augalinis aliejus – 1 valgomasis šaukštas.

Gaminimas:

Kiaušinius sumaišykite su garstyčiomis. Įdėkite krakmolo, druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite. Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sumaišykite su gautu marinatu.

Mėsą marinuokite bent 7 valandas šaldytuve. Tada mėsą iš abiejų pusių apkepkite keptuvėje po porą minučių, apibarstydami sezamo sėklomis. Skanaus!

mėsą

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Tai, ką pirmiausia pamatysite paveikslėlyje, atskleis jūsų vidinį „aš“

Visi mes pasaulį suvokiame skirtingai, ir kiekvieno mūsų suvokimas yra unikalus. Jis paremtas asmeninėmis savybėmis, charakterio bruožais bei gyvenimo patirtimi. Šis optinės iliuzijos testas,...

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...
---