Naminiai burnoje tirpstantys meduoliai pavergs tiek jūsų artimųjų, tiek svečių širdis. Nepatingėkite išsikepto šio deserto šventėms. O išmėginti skonį galite jau dabar!
Sudėtis
- 600 g miltų
- 350 g riebios grietinės
- 150 g cukraus
- 100 g sviesto
- 2 šaukštai medaus
Gaminimas
- Išlydykite sviestą ir sumaišykite su cukrumi bei medumi. Sudėkite grietinę ir miltus. Užminkykite tešlą. Iškočiokite ją iki 5 mm storio. Išpjaukite norimos formos meduolius.
- Skardą išklokite kepimo popieriumi, bet netepkite aliejumi. Meduolius sudėkite nedideliu atstumu vienas nuo kito. Kepkite 12 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Kai atvės, papuoškite, kaip tik širdis geidžia.
- Galiausiai meduoliai patiekiami ant stalo.
Skanaus!