Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Paprastas medaus tortas tiems, kurie nemėgsta kočioti tešlos

Paprastas medaus tortas tiems, kurie nemėgsta kočioti tešlos. Lengvai paruošiamas, labai skanus ir neriebus. Nepaprastai gardus grietinės ir medaus tortas.

Gaminimas:

Į keptuvę ar prikaistuvį sudėkite:

100 g sviesto;

1 puodelį cukraus;

2 šaukštus medaus;

1 šaukštelį sodos;

Uždėkite ant mažos ugnies ir vis pamaišydami virkite apie 10 min.

Nuimkite nuo ugnies. Pridėkite 200 g grietinės ir gerai išmaišykite.

Įmuškite du kiaušinius. Išplakite.

Pridėkite 2 puodelius miltų. Viską gerai išmaišykite iki tolygios masės.

Supilkite masę į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 15 min.

Kai atvės, perpjaukite per pusę išilgai.

Uždėkite biskvitus vieną ant kito ir nulyginkite kraštus, kad būtų vienodi.

Paruoškite kremą. Reikės:

400 g grietinės;

3 šaukštų cukraus.

Išplakite grietinę su cukrumi.

Gautu kremu pertepkite biskvitus. Viršų pabarstykite trupiniais nuo nupjautų kraštų.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Ką daryti, jei parduotuvėje pirktas avokadas yra kietas kaip akmuo?

Avokadai – daugelio mėgstamas vaisius, kuris puikiai tinka pusryčiams, užkandžiams ar net gurmaniškoms vakarienėms. Tačiau ne visada pavyksta išsirinkti tobulą, prinokusį avokadą. Dažnai parduotuvėje...

Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą valgė vieną patiekalą: kas tai buvo?

Melis šeima iš Italijos, panašu, atrado ilgo ir sveiko gyvenimo paslaptį. Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą pietums valgė tą patį patiekalą, ir net ekspertai teigia,...
---