Šeštadienis, 23 lapkričio, 2024

Naujausi

Marinuoti agurkai su česnaku: pasiruoškime vitaminų žiemai!

Marinuoti agurkai su česnaku išliks traškūs ir skanūs net ir po kelių savaičių ar po kelių mėnesių. Šį patiekalą labai paprasta paruošti, o rezultatas yra tiesiog fantastiškas!

Jums reikės:

Agurkų

Česnakų

Svogūnų

Krapų

Druskos

Cukraus

Acto.

Kaip gaminti?

Geriausia rinktis nedidelius jaunus agurkus – pernokusios daržovės neužtikrins tokio gero skonio.

Nuplaukite agurkus ir supjaustykite maždaug 1 cm storio griežinėliais.

Nulupkite svogūną ir supjaustykite plonais puslankiais. Smulkiai supjaustykite krapus.

Reikės maždaug 200 g česnako, bet jei norite aitresnio skonio, česnako kiekį galite padidinti iki 250 g (250 g česnako – tai maždaug 5 šios prieskoninės daržovės galvutės).

Nulupkite česnaką ir smulkiai supjaustykite arba išspauskite.

Įpilkite puodelį cukraus, 4 šaukštus druskos ir supilkite 150 ml 9% acto. Gerai sumaišykite ir laikykite šaldytuve 5 – 8 valandas (arba per visą naktį).

Stiklainius, kuriuose laikysite paruoštus agurkus, pakaitinkite mikrobangų krosnelėje (indai turi būti karšti ir sausi). Sudėkite paruoštus agurkus į stiklainius ir sandariai uždarykite.

Jei nenorite laukti žiemos, agurkus galite valgyti jau po 12 valandų.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Tai, ką pirmiausia pamatysite paveikslėlyje, atskleis jūsų vidinį „aš“

Visi mes pasaulį suvokiame skirtingai, ir kiekvieno mūsų suvokimas yra unikalus. Jis paremtas asmeninėmis savybėmis, charakterio bruožais bei gyvenimo patirtimi. Šis optinės iliuzijos testas,...

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...
---