Darže turite agurkų perteklių ir nežinote, ką su jais daryti?
Išbandykite mūsų greitą marinuotų amerikietiškų agurkų receptą! Šie agurkai puikiai tinka kaip garnyras prie įvairių patiekalų.
Puikus skaniausių marinuotų agurkų receptas iš „YouTube“ kanalo.
Jums reikės:
- 2,5 kg agurkų
- 6 svogūnų
- 3 šaukštų druskos
- 600 ml acto
- 400 ml cukraus
- 1 valgomojo šaukšto smulkintų krapų
- 1 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
- 1 šaukštelio aitriųjų paprikų
- 1 šaukštelio kario miltelių
Gaminimo eiga:
Agurkus supjaustykite plonais griežinėliais.
Įdėkite į dubenį.
Nulupkite ir susmulkinkite svogūnus.
Sudėkite agurkus ir svogūnus į didelį puodą.
Įberkite druskos, gerai išmaišykite rankomis.
Palikite pastovėti 2 valandas.
Į puodą ant viryklės supilkite actą ir cukrų.
Tada sudėkite smulkiai supjaustytus krapus.
Taip pat įberkite juodųjų pipirų, čili ir kario miltelių.
Išmaišykite ir virkite.
Iš agurkų išspauskite vandens perteklių.
Agurkus užpilkite išvirusiu marinatu.
Išmaišykite šaukštu.
Agurkų mišinį sudėkite į konservavimui skirtus stiklainius.
Stiklainius sandariai uždarykite dangteliais.
Tada stiklainius pašaukite į orkaitę.
Sterilizuokite 20 minučių 70°C temperatūroje.
Agurkus laikykite sausoje ir tamsioje vietoje.
Mėgaukitės!
Instrukcijos vaizdo įraše: