Makaronai su kiaušiniais, yra tikrai gero skonio ir tie kas paragauja naminių, nebenori jų pirkti. Todėl šis receptas yra kaip tik jums. Išbandykite!
Šiandien mes jums papasakosime, kaip gaminami ir verdami makaronai su kiaušiniais , kurie bus puikus pagrindas ruošiant įvairius patiekalus. Paruošę tokius makaronus, galite pietums patiekti juos su mėsa ar daržovėmis , o vakare pradžiuginti artimuosius originaliomis sriubomis.
Jums reikės:
2 kiaušiniai
5 šaukštai miltų
5 šaukštai manų kruopų
1 šaukštelis druskos
Gaminimas:
Pirmiausia paimkite didelį gilų dubenį ir įmuškite kiaušinius į jį. Į dubenį įpilkite miltų, manų kruopų ir druskos. Išmaišykite tešlą šaukštu. Kai visi ingredientai gerai išmaišomi ir tešla sutirštėja, atidėkite šaukštą ir toliau minkykite tešlą rankomis, kol ji taps vienalytė.
Perkelkite vienalytę tešlą ant stalo ir minkykite dar 10 minučių, kad ji taptų elastinga. Po to tešlą įvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite dvi valandas pastovėti kambario temperatūroje. Po dviejų valandų padalykite tešlą į kelias lygias dalis, tada iš kiekvienos dalies sufomuokite rutuliukus.
Atskirai kiekvieną rutulį iškočiokite ant miltais pabarstyto stalo, likusius rutulius uždengdami plėvele, kad jie neapdžiūtų. Iškočiotą tešlą supjaustykite juostelėmis ir palikite makaronus apdžiūti.
Supilkite paruoštus makaronus į sausą laikymo indą ir sandariai uždarykite dangtį. Jei makaronai yra ploni, verdančiame vandenyje juos galima virti tik tris minutes. Jei makaronai yra platesni- garnyrui, juos reikia virti 5–7 minutes.