Makaronai pagal šį receptą pavirs tikru kulinariniu šedevru! Kreminis grybų padažas atnaujins patiekalą ir suteiks jam nepakartojamą skonį.
Ingredientai:
Makaronai – 200 gramų;
pievagrybiai – 200 gramų;
grietinėlė (10%) – 200 mililitrų;
lydytas sūris – 1 vienetas;
česnako 1-2 skiltelės;
druska, juodieji pipirai, šviežios žolelės – pagal skonį;
aliejus kepimui.
Gaminimas:
Išvirkite makaronus verdančiame pasūdytame vandenyje pagal instrukcijas ant pakuotės. Nuplaukite grybus, supjaustykite ir pakepinkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Po to į keptuvę su grybais sudėkite ir lydytą sūrį bei grietinėlę ir laikykite grybų padažą ant ugnies, kol visiškai ištirps lydytas sūris.
Išjunkite viryklę, į padažą įberkite druskos, pipirų ir išspauskite česnaką. Viską sumaišykite ir supilkite ant išvirtų makaronų. Papuoškite patiekalą žolelėmis (kokiomis norite) ir patiekite. Skanaus!